L i k e n ä s p a r k e n

 


 

Det händer på Likenäsparken sommaren 2016

IFK Likenäs kommer att anordna tre fester under sommaren 28/5, 15/7 & 27/8.

Den första festen, 28/5, har temat: Musiken vi minns. DJ Bala Berg spelar låtar från 50-talet fram till nu. Du är välkommen utklädd till din idol, favoritlåt eller grupp – det är bara fantasin som sätter gränsen. Om fantasin tryter är du mer än välkommen som dig själv. Ett fint pris kommer att delas ut till ”Bästa Kostym” under kvällen.

Den andra festen blir det dans för hela slanten. The Baytunes från Sunne spelar upp till dans hela kvällen.

Den tredje festen spelar West Side Rockfarm – partybandet från Stöllet. Med egna låtar och välkända klassiker från Johnny Cash till AC/DC kommer de att ge oss en minnesvärd kväll.

Som vanligt på Likenäsparken kommer det även i år att finnas lotteri, pilkastning och servering.

Vid varje fest kommer IFK Likenäs att skänka delar av intäkterna till Cancerfonden.

Åldersgräns på Likenäsparken är 15år. Entré 150:-

 

Festkommittén består av:

Maria Johnsson 070-675 37 18

Mia Altonen 070-661 37 57

Erika Aronsson 070-496 17 56

 

   
   
   

Parken nu & då
Likenäsparken byggdes och togs i bruk i juni 1953. Drygt 1000 besökare kom då på premiärdansen! Trots att det är en park med dryga 50-talet år på nacken så används den än i allra högsta grad! På somrarna hålls ungefär 4 danser här och publiktillströmningen brukar vara god. Hit till denna ”kult-park” kommer man för att dansa och umgås – gammal som ung! Här kan man verkligen känna historiens vingslag då man svänger runt på dansgolvet och ser alla historiska affischer som pryder väggarna. Här har bl.a. artister som Sven-Ingvars och Rock-Ragge spelat!
Parken drivs, som våra andra anläggningar, helt på ideell basis. Hela bygden ställer upp för vår park och vill att den ska fortsätta leva. Så ta på dansskorna och hoppa upp på cykeln och gästa oss på Likenäsparken i sommar – vi hälsar dej hjärtligt välkommen till en upplevelse med anor från 50-talet!Likenäsparken

Likenäsparken